Класически мъжки часовник с минималистична визия

tick.BG e официален вносител на всички марки, предлагани в онлайн магазина.

ДОСТАВКА: 1-2 РАБОТНИ ДНИ
ВРЪЩАНЕ: 14 дневен срок
БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 80лв.
В наличност: Наличен
89.70лв
Включени такси

Неговият безупречен дизайн е съчетание от прецизни линии и грациозност. Часовникът разполага с минималистичен циферблат, който е обогатен с тънки стрелки и индекси, придавайки му естетика, която няма да остане незабелязана. Дори детайлите са изработени с изключителна прецизност и майсторство, за да бъде постигната невероятна хармония във всичко.

Истинската красота идва не само отвън, но и отвътре. В нашия часовник се крие уникален кварцов механизъм, който осигурява точно движение на стрелките и дълготрайна издръжливост. Благодарение на него, никога няма да се нуждаете от наблюдение на часовника си, защото ще работи перфектно и без грешки. Малките циферблати на часовника също функционират, както и датника.

Спецификации:

Диаметър на циферблата: 43 мм

Дебелина на корпуса: 11 мм

Дължина на каишката: 240 мм

Ширина на каишката: 22 мм

Тегло – 68 грама.

Водоустойчивост: 30 M

Освен красотата и надеждността, този часовник предлага и комфорт. Каишката му е изработен от кожа с високо качество, която прилепва нежно към ръката Ви. Часовникът се предлага в три уникално красиви дизайна. Кой точно да поръчате е трудна задача, тъй като всичките са елегантни и стилни.

Подобни продукти