Евтин смарт часовник за спорт

tick.BG e официален вносител на всички марки, предлагани в онлайн магазина.

ДОСТАВКА: 1-2 РАБОТНИ ДНИ
ВРЪЩАНЕ: 14 дневен срок
БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 80лв.
В наличност: Наличен
97.70лв 67.70лв
Включени такси

Запознайте се с новия ни иноватитен смарт часовник Colmi P8 Plus - с изцяло нов цветен дисплей, с висока резолюция на екрана , повече памет и страхотна визия!

С програмата бъди здрав, можете целодневно да проследявате спортната си активност, а чрез 8те режима на упражнения - ходене, бягане, колоездене, скачане на въже, бадминтон, баскетбол, футбол и плуване може прецизно да изчислите разхода на енергия като по този начин контролирате ежедневно теглото си. Също така с този smart часовник следите съня си и изграждате здравословен режим.

Не забравяйте и сърдечния си ритъм, който е един от най-важните показатели в човешкото тяло, както и кръвното налягане, кислорода в кръвта, сънните етапи през които преминавате.

Нещо специално за дамите, те могат да следят своя менструален цикъл.

Най-често хората използват този смарт часовник, защото получават известия за обаждания, съобщения от всички видове интернет приложения, имате контрол и над музиката, като можете да си я намаляте и усилвате, всичко тези напомняния са с интелигентна вибрация, за да не пропускате важна информация.

Каишката е силиконова - тип гривна, която позволява смяната и с друг цвят, не запотява и е удобна за носене.

Батерията издържа до 7 дни, като това ви дава спокойствие, че където и да се намирате не е нужно да взимате зарядното със себе си, подарете си безгрижно пътуване!

Модела работи с всички операционни системи. Необходимо е да свалите приложението DaFit, за да започнете работа с часовника.

Гаранцията е една година, изпраща се със зарядно устройство и упътване на английски език! 

Подобни продукти