Q&Q DA14J101Y

Q&Q DA14J101Y

- Спортен часовник Q&Q от серията ATRACTIVE DA14J101Y
- Кварцов часовник
- Японски механизъм
- Минерално стъкло
- Кожена каишка
- Стоманен корпус с ION покритие
- Аналогов: 2 стрелки(час,минута)
- Водоустойчивост 5 бара / 50 метра – тестван при налягане 5 бара / 50 метра. Стойността на позволените метри не отговаря на водното налягане при съответната дълбочина, а на въздушното налягане (ISO 2281)


Искате ли оригинален мъжки часовник от световноизвестна марка? Търсите такъв за подарък на своя любим, роднина или познат? Държите освен всичко друго часовникът Ви да е марков? Ако отговорите на един от тези въпроси с „Да”, то тук е Вашето място.

Предлагаме Ви мъжки часовник с марка Q&Q от серията Attractive. Модификацията на часовника е DA14J101Y. Той е с кожена каишка и японски кварцов механизъм. Водоустойчив е – издържа до 5 бара под вода. Корпусът и стрелките на часовника са в златисто, а циферблатът му е бял. Освен това, Q&Q Attractive DA14J101Y е с минерално стъкло и е супер елегантен. Изключително подходящ за носене при официални случаи.
Вземете часовник Q&Q Attractive DA14J101Y, за да зарадвате себе си или Ваш близък човек. Очаровайте себе си и околните с оригинален марков часовник, с японска точност и красив външен вид. Предлагаме Ви го на цена, на която няма да го намерите другаде, за това не се колебайте, вземете часовник Q&Q Attractive DA14J101Y сега!

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Код на продукта : Q&Q DA14J101Y
  • Наличност : В наличност
  • 62,95 лв.